Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ruha ki egészítői tippek :D /klikk/

2012.01.24

 á

Tán bizonytalan vagy ezen a téren?

Most segítek rajtad!

Csak fogadd meg a tanácsokat!

t

9

Klumpa

magassarkú                         lapos talpú

433 1

A lapos lumpa még 10 évvel ezelőtt menőnek számított, de manapság a kórházi dolgozókon és az öregembereken kívül senki nem viseli.

Ám magassarkú rokona igen népszerű ebben a szezonban.Karmolj rá te is! Rövidnadrágban vagy akár maxiruhában is jól mutatsz majd benne!

 

Nyakravaló

nyakpánt                                  nyaklánc

ü7 s

A nyakpántok a 80-as 90-es évek slágerei voltak, és most úgy túnik nem jön vissza a divatba.Ha van ilyen darabod akkor felejtsd el!

És cseréld le egy szuper, medálos nyakláncrs.A virágminta nagyon menő ebben a szezonban, és a legegyszerűbb darabot is feldobhatod vele.

 

Magassarkúak

kerek orrú                                                         hegyes orrú

52 2

A hegyes orrú cipők bevonultak világunkba a 90-es évek elején, és megváltoztatták a trendet.Tündöklésük ideje már lejárt, de még mindig sokak lábára felkúszik.

Az új évezred cipőtrendjei nagyban eltérnek a régiektől, és most a kerek orrú surranók vannak a trónon.Váltsd le te is hegyes kiscipőidet az új trend szerinti kerek orrokra, és tuti sikered lesz.

 

Karkötő:

 

merev                                                       gumis


7 9ö 5

Ezek a műanyagból készült merev karkötők kimentek már a divatból.Nem a legszebb daradok ezek a vékony lötyögős "karikák". Persze ha van, és megy a ruhádhoz, nam kell kidobni. De nem jó ötlet csak úgy valamihez felvenni, ezt felejtsd el.

Hú!! A Silly bands karkötők most nagyon divatba jöttek.Húzz fel egyszerre többet, és sokféle színűt egyszerre! Ha esetleg van az ismerőseidnek, barátaidnak is cserélgess velük formákat. Nagyon jól el lehet vele mókázni, és nagyon trendy!